Om Ravnholm Foderhus

Ravnholm Foderhus, sælger kraftfoder, tilskud- og plejeprodukter til heste og rådgiver om optimal fodersammensætningen til netop din hest.
Heste er ikke ens, og hvad der fungerer for én hest behøver ikke nødvendigvis at fungere for en anden. Der er ligeså forskel på, hvor hårdt din hest arbejder, hvilken race din hest er samt en række andre behovsspecifikke tilgangsvinkler til valg af foder.
En ting er dog fælles for alle heste – Grovfoder er den vigtigste ernæring – Det er bedst for hestens mave, da det kommer tættest på deres naturlige foder – græsset. Grovfoder er en betegnelse der dækker foderstofferne hø, wrap, lucerne og grønhø. Kvaliteten af grovfoderet kan svinge meget fra landsdel til landsdel og tidspunktet på året.
For at kunne sikre, at ens hest er dækket bedst muligt ind, anbefaler Ravnholm Foderhus at få lavet en grovfoderanalyse. En grovfoderanalyse fortæller en om grovfoderets indhold af træstof, protein, energi og fordøjelighed samt mineralindholdet – og med en sådan rapport i hånden kan vi sikre den bedste og  mest præcise foderplan.
Ravnholm Foderhus ønsker at være et alternativ til din normale leverandør af grovfoder og tilskudsprodukter – hvor hestens trivsel og velværd kommer i første række.

Generelle oplysninger:

Ravnholm ApS
Høsterkøb Byvej 3
2970 Hørsholm
+45 6167 5127
Ravnholm@ravnholm.dk
CVR. 38803174
Etableringsår 2017