Udgivet i Skriv en kommentar

Digestive fra Urtefarm

Digestive

Digestive – Unikt produkt fra Urtefarm

Vi får ofte spørgsmålet, om hvordan man anvender Digestive – er det en kur eller noget der skal gives fast?

Digestive indeholder AgriMos, der er et effektivt Prebiotikum samt Levucel SC 10 ME titan, der er et probiotikum. Begge disse komponenter er med til at øge væksten af de sunde mikroorgansmer i stortarmen. AgriMos stimulerer også hestenes immunforsvar. Derudover indeholder Digestive også Marietidselfrø, der har en udrensende effekt, Oregano samt Kamille. Digestive har base i vores varmebehandlede hørfrø, der har et højt Omega 3 indhold samt en slimdannende effekt.

Digestive er testet på flere heste, og har vist virkelig gode resultater, både på heste med dårligt fungerende stortarm, men også understøttende hos velfungerende heste.

Digestive kan anvendes til alle heste, og udmærker sig ved at kunne hæve pH værdien i stortarmen, forbedre fordøjelsen og skabe bedre trivsel hos hesten – uanset dens udfordringer.

Digestive kan anvendes som en kur ved specifikke problemer, men det er vigtigt at man samtidig ser på hestens øvrige fodring – for ellers vil problemet vende tilbage, så snart man stopper med at anvende Digestive.

Netop pga. Digestives fantastiske effekt på hesten tarmflora, så vil mange heste med fordel kunne få Digestive som et fast tilskud, fordi man på den måde sikrer tarmens optimale vilkår og hesten bedre vil kunne modstå små ændringer.

Vi anbefaler ved efterløb, tynd mave og hård mave at man starter på både en kur med Urtefarms Detox samt Digestive. Ved udfordringer i stortarmen, vil der altid være toxinophobning. På den måde får man både maksimalt understøttelse af tarmfloraen, samt sikret at man får bundet toxiner og ført dem ud af kroppen. Detox er lavet på en base af Aktivt kul og er tilsat andre toxinbindende komponenter, samt E vitamin. Udover at binde toxiner, så har Detox en høj absorptionsreducerende effekt på skadelige stoffer.

Fælles for begge produkter er altså, at de har effekt i det tidsrum de anvendes. Hvis man efter en kur med Digestive eller Detox – eller begge i kombination, ikke har ændret de forhold som skabte ubalancen i tarmfloraen, så vil problemet altså vende tilbage.

Vores generelle anbefaling for at sikre en optimal tarmfunktion, at man sikrer, at hesten har adgang til frisk vand, er dækket med vitaminer og mineraler, ikke fryser samt får 2 % tørstof grovfoder pr 100 kg hest. Vi sidder altid klar med gode råd til hvordan vores produkter anvendes, men også til på hvilke områder der kan ændres, så hesten får mere optimale forhold for en sund tarmflora.

Ravnholm Foderhus har besøgt Urtefarms’ stifter Dines holm og fået en snak om Digestive som der er kommet denne video ud af.

Skriv et svar