Udgivet i Skriv en kommentar

Nordic Raw Sport – Ny serie af foder og tilskudsprodukter til sportsheste

Nordic Raw Sport

Sammensat til nutidens sportsheste.

Skal din hest yde maximalt på topplan i mange år?

Kræver du at din hest gør sit absolut bedste?

Så har den fortjent foder og tilskud i topklasse, specielt sammensat til sports-atleten!

Nordic Raw Sport er en helt nytænkende serie der tilgodeser nutidens sportsheste. Den er baseret på den nyeste forskning indenfor området, som sikrer en korrekt sammensætning af næring og tilgodeser hestens ekstraordinære behov. Med denne serie er det muligt, HELT NATURLIGT at tilføre produkter der bringer det bedste frem i din hest.

Med Nordic Raw Sport er det nu muligt at holde din hest i den bedste form, selv med mindre mængder foder i krybben. Dette er på baggrund af den rette sammensætning af aminosyrer, langkædede fibre samt vitaminer og mineraler, der er specifikt udvalgt til at tilgodese sportshestens særlige behov. Ved mindre mængde krybbefoder er det for hesten muligt at nedbryde og anvende alle næringsstofferne optimalt, og afbalancere vedvarende og udholdende energi, selv over ekstremt krævende distancer, uden at påvirke blodsukkeret betydeligt.

Med et fokus på den lave udfodringsmængde og komponenter der styrker effektiviteten af fordøjelsessystemet, er det muligt at bevare hestens huld, muskelfylde og produktive egenskaber, selv i en forholdsvis lav udfodringsmængde – dette er Nordic Raw Sport’s vigtigste fokuspunkter.

Nordic Raw Sport muliggør en sammensætning af foder og tilskud specielt tilpasset til lige præcis den top-ydende sportspony og hest, lille som stor.

Nordic Raw Sport serien består af:

Udgivet i Skriv en kommentar

Loppefrøskaller med urter, gærkultur og hørfrø

Loppefrøskaller

Mange heste går lige nu på jordfolde eller folde med nedbidt eller udpint græs, og for disse heste er det højaktuelt at tildele Loppefrø 

Langt de fleste ved, at Loppefrøskaller har en sandudtrækkende effekt, men kender du også de andre fordele ved at anvende Urtefarms Loppefrøskaller med urter, gærkultur og hørfrø?

Loppefrøskallerne består af fibre, og laver sammen med mave- og tarmsafterne en geleagtig konsistens, som udover at fjerne sand, også smører hestens tarm og sikrer en mere optimale gødningstruktur, der medfører at hesten nemt kan komme af med sin gødning. Fibrene sikrer derudover, en god tarmperistaltik og har hesten tendens til vandig afføring, vil det ofte blive samlet mere, da væsken i nogen grad vil omdannes til gele.

I Urtefarms Pelleterede Loppefrøskaller med Urter er også tilsat varmebehandlede hørfrø, der tilføre hesten essentielle fedtsyrer og har en slimdannede effekt, samt tilfører hesten fibre.

Urtefarm anvender også Levucell SC gærkultur, som er et meget effektivt probiotikum, der har positiv effekt på hesten fordøjelse. Probiotikum er levende mikroorganismer, som supplerer de mikroorganismer, der allerede eksisterer i hestens stortarm.

Tildeling af probiotikum, er med til at sikre at der er tilstrækkelige mikroorganismer til rådighed, til nedbrydning af foderet i hestens stortarmen. Ofte bliver balancen forskubbet pga. stress, skimmel i grovfoder, sygdom, for meget stivelse, ved transport eller under stævner. I sådanne situationer kan det vær én god idé at tildele hesten vores Loppefrøskaller med Urter for at sikre, at hestens fordøjelse fungerer optimalt.

Loppefrøskaller har desuden en stabiliserende effekt på blodsukker samt insulin hos raske og ikke-overvægtige heste, hvilket er meget interessant, da netop stabilisering af dette kan være en stor hjælp.

Er hesten overvægtig vil man med stor fordel kunne tildele Urtefarms Blood Sugar Regulator i kombination med Loppefrøskaller med Urter.

Urtefarm har valgt at presse loppefrøskallerne i små 3 mm. piller, så de også kan udfodres i foderautomater samt i vådt foder, da de har bypass effekt og først danner gele ved kontakt med mavesaften. De er ligeledes gode til kræsne heste.

Med et dagligt tilskud af Urtefarms Pelleterede Loppefrøskaller, sikres hesten et tilskud der virker understøttende på flere områder i forhold til stabilisering af tarmfunktion, fordøjelse og blodsukker.

Urtefarms Pelleteret Loppefrøskaller med Urter fås i 2 størrelser: 3 kg spand og 10 kg sæk.

Læs mere om Pelleterede Loppefrøskaller med Urter HER

Kilde: Psyllium lowers blood glucose and Insulin Concentrations in horses´ af Shannon, John J. Moreaux DVM, Jyme L. Nichols MS, Janice G.P. Bowman ph.d.,