Udgivet i Skriv en kommentar

Optimer din hests mulighed for at performe

Optimer din hest mulighed for at performe

Optimer din hests mulighed for at performe

Vi er kommet godt i gang med maj måned, og de første mesterskaber som Sjællandsmesterskabet og det kombinerede mesterskab i distrikt 1 blev afholdt i denne weekend. Den næste tid vil stævnelisterne boome med alt fra klubmesterskaber til Danmarksmesterskaber, og hvis du vil være med helt i toppen, er det nu, du skal i gang med at booste din hest’ muskler. Det er marginalerne, der tæller, og afvikles mesterskabet hen over flere dage, er det hesten med overskuddet, der ender øverst på skamlen sammen med dig.

Tilskud gør det selvfølgelig ikke alene. Der skal trænes, men vi hjælper gerne med input til, hvordan du kan optimere din hest’ mulighed for at performe. Vi har herunder samlet tre bud, der på hver deres måde bidrager til hestens muskelopbygning.

Urtefarm Build Up

Urtefarm Build Up er for heste i træning, ungheste og heste der skal yde ekstra.

For disse heste er det vigtigt at man i gennem fodringen sikrer, at hesten får den korrekte aminosyreprofil, der hjælper til muskelopbygning samt genopbygning af skadet muskulatur.

Visse aminosyrer producerer hesten selv, men de essentielle må tilføres gennem foderet, dem kan hesten ikke selv danne. I mange tilfælde kan man opleve, at til trods for en fodring med proteinrigt foder, vil der i visse tilfælde være en risiko for mangel på disse aminosyrer, hvilket resulterer i langsom tilvækst og svag muskulatur.

Læs mere om Urtefarm Build Up

Innordic Strongbuild

Strongbuild består af naturlige råvarer til hurtig og effektiv muskelopbygning for heste. StrongBuild’s høje indhold af naturlige olier, fedtsyrer, protein og essentielle aminosyrer er enestående for et naturligt soyaprodukt* som i den unikke sammensætning med Kompeet sikre tilførslen af alle de vigtige essenser, der skal til for at hesten kan udvikle og restituere sine muskler på den bedst tænkelige måde.

Læs mere om Innordic Strongbuild

TRM Muscle-Up

TRM Muscle-Up er et tilskudsprodukt, der fremmer optimal muskeludvikling hos heste.

Fremstillet af stærkt koncentreret risklidolie der indeholder plantesterol Gamma Oryzanol og naturligt forekommende tocotrienoler og tocopheroler.

Ved daglig fodring vil det give et kraftfuldt antioxidant netværk og fremme muskeludvikling, fysisk velvære og forbedre hestens generelle udseende.

Læs mere om TRM Muscle-Up