Udgivet i Skriv en kommentar

Nordic Raw Sport – Ny serie af foder og tilskudsprodukter til sportsheste

Nordic Raw Sport

Sammensat til nutidens sportsheste.

Skal din hest yde maximalt på topplan i mange år?

Kræver du at din hest gør sit absolut bedste?

Så har den fortjent foder og tilskud i topklasse, specielt sammensat til sports-atleten!

Nordic Raw Sport er en helt nytænkende serie der tilgodeser nutidens sportsheste. Den er baseret på den nyeste forskning indenfor området, som sikrer en korrekt sammensætning af næring og tilgodeser hestens ekstraordinære behov. Med denne serie er det muligt, HELT NATURLIGT at tilføre produkter der bringer det bedste frem i din hest.

Med Nordic Raw Sport er det nu muligt at holde din hest i den bedste form, selv med mindre mængder foder i krybben. Dette er på baggrund af den rette sammensætning af aminosyrer, langkædede fibre samt vitaminer og mineraler, der er specifikt udvalgt til at tilgodese sportshestens særlige behov. Ved mindre mængde krybbefoder er det for hesten muligt at nedbryde og anvende alle næringsstofferne optimalt, og afbalancere vedvarende og udholdende energi, selv over ekstremt krævende distancer, uden at påvirke blodsukkeret betydeligt.

Med et fokus på den lave udfodringsmængde og komponenter der styrker effektiviteten af fordøjelsessystemet, er det muligt at bevare hestens huld, muskelfylde og produktive egenskaber, selv i en forholdsvis lav udfodringsmængde – dette er Nordic Raw Sport’s vigtigste fokuspunkter.

Nordic Raw Sport muliggør en sammensætning af foder og tilskud specielt tilpasset til lige præcis den top-ydende sportspony og hest, lille som stor.

Nordic Raw Sport serien består af: