Udgivet i Skriv en kommentar

Danmarksmesterskaberne i spring og dressur 2018

Danmarksmesterskaberne i spring og dressur 2018

Det er tid til Danmarksmesterskaberne i spring og dressur 2018 – skal du med?

I denne weekend går det traditionen tro løs på Broholm med DM i dressur, mens du i næste uge kan vende snuden mod det mere aktionprægede DM i springning på Tågerup i Sommersted.

Danmarksmesterskaberne i dressur starter allerede i dag den 7. juni, og varer indtil søndag den 10. juni. I løbet af de fire spændende dage skal årets vindere af henholdsvis seniorer, U25 samt paradressur-mestrene findes.

23 af Danmarks absolute bedste seniorryttere er klar til at dyste om titlen som Danmarksmester 2018. Heriblandt må favoritten siges at være Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, men holdet tæller også store profiler som Anna Zibrandtsen, Anna Kasprzak og Daniel Bachmann Andersen.

Hvem er din favorit. Se listen samt tiderne for hele stævnet HER.

Adressen er Broholm Horseshow, Landevejen 191, 5884 Gudme.

Skal det være springning?

Trækker den elegante dressur knap så meget i forhold til den nervepirrende ridebanespringning, hvor højden på sidstedagen rammer hele 160 cm, så skal du blot vente en uge, og i stedet rette blikket mod Sommersted. Her er Brødrene Schou sammen med deres team Absolute Horses værter for Danmarksmesterskaberne for seniorer, U18- samt U21-rytterne.

Der er ikke kommet endelige navne på startlisten endnu, men mon ikke det bliver et knivskarpt felt, der er klar til at dyste om medaljerne på de fantastiske faciliteter.

Se det foreløbige program HER.

Adressen er Absolute Horses, Tågerupvej 32, 6560 Sommersted

Skal du selv til et mesterskab i løbet af sommeren kan du læse vores tips til at maksimere din hest’ performance HER.

Bliv desuden klogere på hvorfor elektrolytter er essentielle i varmen HER.

Ravnholm Foderhus ønsker alle heste og ryttere rigtig god fornøjelse samt held og lykke.